Новини коледжу
Корисні посилання

PostHeaderIcon Тестування технологи

Тести для студентів спеціальності
5.09010201 "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва"
освітньо-кваліфікаційний рівень "МОЛОДШИЙ СПЕЦІАЛІСТ"

ІНСТРУКЦІЯ ДО ТЕСТУ

   Пропонується 60 тестових завдань, які випадковим чином вибираються з бази даних, що містить 860 запитань (база тестів з предмету "Технологія виробництва  продукції свинарства" містить 200 запитань). Кожне питання супроводжується пропонованими відповідями, з яких лише одна є правильною. Відмітьте правильний варіант, вибравши відповідну радіокнопку справа.

    Час відведений на проходження тесту складає 60 хвилин.

   Після того, як Ви відповісте на всі запитання, натисніть на кнопку "Результат" у самому низу сторінки. Результат буде виведено в окремому вікні.
Оцінку, яку ви побачите, виставлено за такими критеріями:

  • 90 % <= "відмінно" <= 100 %;
  • 75 % <= "добре" < 90 %;
  • 60 % <= "задовільно" < 75 %;  
  • "незадовільно" < 60 %.

Тренуйтеся на офіційному сайті test.smcae.com

РОЗПОЧАТИ ТЕСТУВАННЯ  (без таймера)

РОЗПОЧАТИ ТЕСТУВАННЯ (стара версія )

Якщо є запитання чи знайшли помилки пишіть

Klim